fredag 29 april 2011

Upprörande, brådskande!Jag gissar att många fler än jag har upptäckt vad människor i olika länder har vetat i tusentals år: att örtbaserad medicin KAN vara lika effektiv eller effektivare, och med färre biverkningar, än många av de stora läkemedelsbolagens preparat.

Är du intresserad av de absurda regler (i princip förbud) kring naturläkemedel och örter som EU inom kort (30 apr) har för avsikt att genomdriva, och som kommer att få extrema konsekvenser, så kolla in dessa länkar. Och om du blir lika upprörd som jag, signera gärna bägge petitionerna!

http://www.avaaz.org/en/eu_herbal_medicine_ban/?cl=1043724843&v=8986

http://savenaturalhealth.eu/

3 kommentarer:

  1. Hej! Vi är 2 tjejer som ska redosvisa om dig och din bok Skuggorna i spegeln. Vi ska då skriva fakta om dig t.ex. din uppväxt, kriser och höjdpunkter i livet och dina speciella egenskaper. Har svårt att hitta det på internet så det skulle vara jättesnällt om du kunde skriva lite om dig själv.
    Ta gärna kontakt med oss, det skulle vi uppskatta! Du kan svara här på din blogg.
    Mvh Ebba & Elsa :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Ibland får jag såna här frågor på bloggen och jag måste då tyvärr svara att jag inte hinner svara! Det finns rätt mycket om mig på nätet om man letar. Se bara till att det är någorlunda färskt...

    SvaraRadera