fredag 13 maj 2011

Återigen: da CUPAv någon anledning plockade Blogger (?) bort mitt förra inlägg med denna rubrik och dessa bilder, kanske i tron att det var reklam-spam. Men det var det inte. Det handlade om min vana att köpa en ny kopp varje gång jag håller på med ett nytt manus. Och här hittade jag den vagt 'gotiska' kopp som passar till det nuvarande romanprojektet; hos Mikaela Willers på St Paulsgatan - om jag nu vågar skriva namnet på affären igen utan att posten försvinner...

De andra fotona föreställer förstås annat fint i affären. Men historien om Kierkegaard och hans kaffekoppar orkar jag inte dra igen...6 kommentarer:

 1. Din gamla da CUP kommer nog snart också tillbaka, se här :)

  SvaraRadera
 2. Märkligt att Blogger börjar funka igen just fredag den 13:e, en slump? Hursomhelst är jag glad att vara inne i bloggervärmen igen. Och jag gillar koppen - en teaser i koppformat som får nya romanen att verka riktigt lovande.
  /U

  SvaraRadera
 3. Kan du inte lägga upp lite bilder på din koppsamling & vilka romaner som tilldelas vilken kopp? :) Det hade varit fint att se!

  Från en koppälskare till en annan, så att säga.

  /Andrea.

  SvaraRadera
 4. Hmmmm, de flesta av kopparna har gått sönder! Och av de som är kvar vet jag inte längre vilken som hör till vad. Jag har massa muminkoppar...

  SvaraRadera
 5. Det här inspirerar mig nog faktiskt till ett koppinlägg såsmåningom! :) Jag har tyvärr ingen muminkopp än så länge, men jag har sett att det finns hemskt fina muminkoppar, tallrikar, brickor etc på (har jag för mig) DUKA. Men uppsättningen är lite för pricey för mig än så länge.

  SvaraRadera