tisdag 24 augusti 2010

Mannen i mitt liv är en skatt....


Hur länge har de hängt där på tork??

Jo alltså. Livet känns ofta lite konstigt i boklanseringstider. Svårplanerat. Framträdanden tillkommer och ska förberedas, man blir fotograferad, intervjuad på längden och på tvären, får reaktioner och projektioner och önskemål från folk som inte känner en.... och man upplever det ibland som om många händer sliter i en...mycket måste väljas bort, många gränser måste dras.

Då gäller det att hålla kvar en fot i vardagen (trots att vardagsgöromålen ofta får skjutas upp och skjutas upp igen) och värna om det privata livet... några timmars avslappnad vardag med Mannen I Mitt Liv känns som en skatt att vara oändligt tacksam över. Ja, jag är så otroligt glad att han finns... och att han själv är en mångsysslare som förstår och stödjer en annan mångsysslare med svårplanerat liv....Hur länge har den stått där och väntat???

2 kommentarer:

 1. Finns det egentligen någon bok om en sådan man?

  Kom bara att tänka på det när du skrev om din skatt, att brukar inte de flesta män framställas som lite osympatiska på något sätt?

  Kvinnor också, förvisso, men där kan de oftare få vara hjältinnor, änglar och vårdande mödrar.

  Säkert finns det jättebra exempel som jag bara inte råkat stöta på. (I litteraturen, givetvis. I verkligheten finns de lite varstans och mest överallt.)

  SvaraRadera
 2. Apropå dammsugare, det här skrev en bekant på facebook.

  Snott från Tjuvlyssnat: Buss 753, Mölndal
  Ett par i 20-25-årsåldern sitter och bråkar på bussen.
  Tjejen: Du får så mycket gratis! Jag lagar mat åt dig, jag städar, diskar och handlar. Du bara spelar TV-spel. Vad gör du för mig?

  Killen: Jag köpte en dammsugare åt dig…

  SvaraRadera