måndag 13 september 2010

Kamrat OrdförandenNÄR JAG åkte t-bana häromdan och tåget stannade vid en station kände jag mig plötsligt iakttagen. Jag tittade ut genom fönstret och vad skådade jag, på påträngande nära håll, om inte Ordförande Fredrik Tse Tungs leende ansikte. Jag fotograferade det som bevismaterial (se ovan). Jag tror nämligen att jag håller på att utveckla en schizoid-paranoid personlighetsstörning. Jag ser Ordförande Fredrik Tse Tung överallt. Jag är rädd när jag öppnar ett nytt fling-paket: finns det en liten plastfigur av Ordförande Fredrik Tse Tung där? För att han vill tala om för mig hur mycket pengar (och makt) han har att reproducera sig med?

Jag flydde till Sinnenas Trädgård. Där finns det inte en enda valaffisch....5 kommentarer:

 1. He, he, det var roligt. Och bilderna är fina; jag gillar speciellt den översta med vattnet och ormbunkarna. Lite magisk, typ.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Noterar något med Frippes "leende". Han ler i mjugg, heter det inte så? Mungipan går upp men slutar i en "nersväng". Hur kan folk uppfatta det som förtroendegivande? Valet ger mig magknip. Alliansen har fått dribbla med arbetarrörelsens grundvalar helt oemotsagda, och många verkar köpa det rakt av. Behöver många besök i trädgården för att dämpa oron inför valutgången:S Som tur är har jag den precis utanför dörren:)
  /U

  SvaraRadera
 4. Det blev en lång otymplig länk som inte går att klicka på men den är värd att kopiera och klistra in!
  http://4.bp.blogspot.com/_wLyc9oM-oro/TIydYh6nkAI/AAAAAAAACAg/yTsvq9jKw98/s1600/46953_431952933949_5

  SvaraRadera
 5. Nu passar jag på att sätta in en länk till en text som är oerhört angelägen. Det här är bland det värsta jag har läst som följderna av Alliansens politik:
  http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

  SvaraRadera