söndag 27 juni 2010

Midsommar......firade vi på Gotland. Blåeldskrans var ingen favorit hos Hunden.Överallt kaprifol.. en av MINA favoriter......och den underbara stenstranden...

Hemma igen undrar jag hur många som läser bloggar under sommaren? Själv kommer jag mestadels att vara hemma och jobba, och gör nog något inlägg då och då. Vore kul att höra från några läsare om där finns någon annan hemmaugglare att skriva för.

9 kommentarer:

 1. Hej Inger, jag är både ett stort fan av dig och en hemmaugglare utav rang (eller mja, ateljéugglare får man väl säga eftersom jag kommer sitta och rita serier hela sommaren) så jag kommer gladeligen att läsa dina blogginlägg. Keep up the good work!

  Bästa hälsningar//
  Lina

  SvaraRadera
 2. Jag kommer att fara land och rike kring och även vara både hemma och på landet... Men - datorn är med och blogginlägg kommer att göras och andras bloggar att läsas - så fortsätt du bara! Vi hörs! :)

  SvaraRadera
 3. Söööö, har internet med mig hela tiden i min mobil och jag läser gärna massor av dina inlägg var jag än befinner mig i landet. Ännu hellre ses jag för en fika! Vi kan väl höras om'ett?

  Tjing

  Sofia

  SvaraRadera
 4. Sedär! Då strävar man väl på om högt och lågt (mest "lågt" har jag en känsla av, sommarsolen skapar en skön känsla av filosofibrist i skallen som man kan kalla "här och nu" om man så vill. Och dessutom måste jag bearbeta ett manus...)

  SvaraRadera
 5. Ps. Äre förresten nån som lyssnar på musikklippen jag lägger in? Sällan några kommentarer... kanske hinner man inte lyssna? Nåja, man har väl inte samma favoritkarameller...

  SvaraRadera
 6. Tjolavipp

  här är man hemkommen åxå. Jo Diamondretreaten var guld värd men fokus var inte guld utan NJUTNING! Jo du läser rätt....och celebration of True Nature med stor fest på sista kvällen, (inte till Dionysis ära alltså), men dock till sanningen inom oss.
  Jag åker till landet i veckan, hem några dagar i nästa vecka och sedan iväg igen för hela juli till kohagen, skönt ska det bli. Ligga i hängmattan och läsa. Jag läser dock mejl. Om jag kan ska jag få in bloggen också. Fina bilder från Gotland! Kram Kali

  SvaraRadera
 7. Sacred Art and Wisdom Journal
  var det alltså

  SvaraRadera
 8. Lyssnar alltid på musikklippen.....men måste söka fram dom i ett eget fönster direkt på Youtube. Försöker jag titta på dom här på din sida så blir det bara knas. Kan det ha att göra med att jag sitter vid en Mac med operativsystemet Safari ????
  Nåja, vi har i alla fall jättebra musiksmak ;-)
  www.myspace.com/kjellin

  SvaraRadera
 9. Hej HK, tack för tipset om din Myspace-sida!
  Debashish Bhattacharya hade jag nöjet att se här i Sthlm för ett par år sen - obeskrivligt!!!

  SvaraRadera