söndag 7 november 2010

Vernissage



Hade vernissage på min utställning "Det inre kalejdoskopet" igår (pågår fram till 24 nov på Galleri Konst&Folk, Hornsg 34 i Stockholm. Ti-to 12-18, fr 12-17, lö,sön 12-16). Hängning och vernissage är jättekul men också tröttande... Dessutom hade vi en liten förvernissage på fredagskvällen med vin & småmat för konstföreningen där jag och Taxmannen underhöll (Beatles, Bowie, Syd Barrett och gamla läskiga ballader).



Galleriet strax innan gästerna kom.



Flera av gästerna hade originella blomarrangemang med sig!



En gäst på vernissagen (som sammanföll med Halloween...)



Kanske kan den här boken, som just nu står i SF-bokhandelns fönster, vara något för henne? Pyssel för små monsterfingrar.....

ps Den som undrar varför det förekommer så få foton på människor i min blogg: min mobilkamera har en ständig vidvinkel som gör att folk oftast ser otroligt underliga ut i bild...Så jag brukar vilja förskona dem från det...

5 kommentarer:

  1. Sö! Jag vet vem predatoren är! Vi har gemensamma vänner och känner varandra lite granna.

    Mycket trevlig konst att titta på för övrigt.

    SvaraRadera
  2. Jag vet såklart också vem hon är.... hon kom "civil" och hade med sig masken i en stor svart sopsäck och jag övertalade henne att posera i den.... hennes Mamma var också med...Roligt.

    SvaraRadera
  3. Om jag bott i Stockholm skulle jag naturligtvis gå och titta på ditt måleri. Men jag får nöja mig med novellerna. Dem älskar jag.

    SvaraRadera
  4. "The Three Ravens" (Child-ballad no 21) och "She Moved Through The Fair". Ruggiga historier ju...

    SvaraRadera