måndag 22 november 2010

Den gångna helgenHelgen bjöd på flera begivenheter av olika slag! Fredagen avslutades med höstvisor på Visans Vänner. På lördagen var det vernissage med inspirerande bilder av vännen Franciska von Koch.( Utställningen, på galleri Riddaren, Österlångg. 20, pågår fram till den 26:e)
Se
http://www.facebook.com/album.php?aid=2083912&id=1002521223&fbid=1592026072873Sedan begav vi oss till ett samtal om symboler arrangerat av Jungstiftelsen på synnerligen trivsamma Kväkargården (utsikt ovan). Och på kvällen var vi hembjudna på god middag till en väninna med filosofisk tioårig son, vars klurigheter fick det att snurra till i skallen.På söndagen var det sedan dags för födelsedagsfirande av Taxmannens minst lika snabbtänkta tolvåriga dotter och ätande av en "Nobelglassbomb" med gröna spunna dekorationer av socker som förde tanken till något som Shrek kunde tänkas mumsa på. En intensiv helg. Tur att Hunden piggade på sig. Själv känner jag mig något slut. Inväntar den på löpsedlarna utlovade "köldchocken". Än så länge är det bara gråluddigt.

1 kommentar:

  1. Det skall bli "orimligt kallt" enligt en löpsedel häromda'n. Som om det vore en oförrätt. Ring Sverker Olofsson, den här vintern är inte rimlig;-)

    SvaraRadera