tisdag 27 september 2011

FrågesportFrågesport: Var i Stockholm hittas dessa skadeglada fysionomier?

5 kommentarer:

 1. Tyckte dom såg lite kinesiserande ut så jag letade lejon (det är väl lejon?) på Flickr med Drottningholm och Kina Slott som kompletterande sökord. Dina hittade jag inte men väl denne krallige katt. Postar honom här, fastän han är fel felin, gör jag för att jag tycker fotografens fantasi om hur lejonet skulle låta om han kunde tala är så rolig:)

  SvaraRadera
 2. Mycket roligt!!
  fast själv tycker jag han ser ut som om han har tandvärk i sina gamla gaddar...
  Djuren ovan står faktiskt framför Etnografiska museet...

  SvaraRadera
 3. *slår sig i dumhuvudet* ...men om jag skall vara ärlig så kan jag fortfarande inte placera dom. Dom är inte inne i tipin iallafall, det är jag säker på - för det är där man brukar återfinna mig;) Har du aldrig gått in där så gör det - det är fascinerande hur varmt det är där inne. (Menar den som står utomhus.)

  SvaraRadera
 4. Dom står faktiskt precis framför huvudingången - du ser dem från tipin!Intressant. Alltså hur lätt det blir så att man inte tänker på saker. Jag upptäckte dem på riktigt först när jag tog fotot - har passerat förbi dem massor med gånger utan att se deras obetalbara nosar...

  SvaraRadera
 5. Inger det enda jag ser från tipin är en eller annan kamrat som står beredd med kameran för att fånga det ograciösa ögonblick när jag försöker ta mig UT ur den alldeles för lilla (låga) öppningen ;-) ...men skönt att höra att jag inte är ensam medlem i tankspriddhetsföreningen!

  SvaraRadera