fredag 23 december 2011

I´m dreaming of a White Christmas...


God Jul! Som ni märker är denna blogg nu i det närmaste avsomnad. Men nytillkomna läsare kan hitta en hel del kul i gamla poster. Och jag kollar den ibland så man kan lämna meddelanden och frågor här. Hinner jag och frågan är besvarbar så svarar jag!!!

16 kommentarer:

 1. Frågan är: 1. Varför får inte jag vara din vän på facebook 2. Hur kan du vara så vacker och 3. Frågan är inte OM utan NÄR vi gifter oss.

  SvaraRadera
 2. Nytillkommen läsare här! Underbara foton, förlåt en möjligen okunnig fråga, är du utbildad fotograf utöver att vara författare? Har du ställt ut dina bilder? De är mycket konstnärliga.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag heter Åsa och jobbar som diakon på Kyrkan på campus i Umeå. Vi skulle vilja komma i kontakt med dig för att inbjuda dig till vår årliga konferens för Universitetskyrkans personal, som är den 19-21 nov. 2012.
  Och vi skulle vilja att du pratade på tisdag 20/11 kring din bok: "Hur jag lärde mig älska mina värsta känslor". Temat för konferensen kommer att vara: Vad är det som formar mig? hur skapar jag mig en livsåskådning? och där tycker vi att du har så mycket spännande att berätta kring den personliga berättelsen, vad har jag med mig? hur kan jag förändras? hur kan jag använda det jag har med mig, så att jag kan leva med och för andra? och hur kan jag lära mig att tycka om mig själv? Ja det är några funderingar som vi har. Övriga personer vi ska fråga är KG Hammar, Olof Wretling, Fanny Ambjörnsson. Ev. kanske man skulle kunna få in ett samtal mellan några av er. Hör av dig till mig på asa.norin@hotmail.se

  SvaraRadera
 4. Hej Inger! Du skrev under ett upprop angående en barnkonventionvidrig utvisning av två barn för ungefär ett år sedan. Nu har Migrationsverket beslutat att utvisa barnen med sin mamma. Här är länken till uppropet http://www.upprop.nu/IIFO. Jag vänder mig nu till alla som jag får tag i för att be om ytterligare hjälp i denna stund. Vad för hjälp? Det vet jag inte just nu. Mest att informationen sprider sig och vi reagerar på det som pågår i vårt land. christine.bertlin@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Dear Inger
  I am checking this blog of you hopping you will find my messages some of these days. Do you remember me?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes of course, been trying to find you on Facebook, ever since your hotmail adress was highjacked. Please send new adress!

   Radera
 6. Hej Inger!

  Den 24 september 2012 kommer vi på Umeå stadsbibliotek att inviga vår Regnbågshylla. Det bli en hylla med romaner, poesi, biografier, faktaböcker, barnböcker, ljudböcker, filmer och broschyrer med HBTQ-innehåll. Hyllan ska komlettera och lyfta fram HBTQ-böcker och filmer, som vi också har i våra ordinarie hyllor.

  Hyllan är ett av våra sätt att arbeta för att inkludera HBT-personer i vår verksamhet, och att motverka diskriminering och homofobi. Ett sätt att bryta tystnaden och osynligheten i Umeå och Västerbotten.

  Vi vill förstås att hyllan ska uppmärksammas så att många hittar till den.

  Flera av dina böcker kommer givetvis att ha en plats i regnbågshyllan. Därför undrar jag om du har möjlighet och lust att skriva några rader (i telegramform), till invigningen av hyllan. Ett kort meddelande som vi kan läsa upp på invigningen och använda i vår marknadsföring av hyllan. Det kan vara precis så kort och enkelt som du själv önskar. Helst till min mejl.


  Med vänlig hälsning

  Christer Edeholt
  Bibliotekarie
  Umeå stadsbibliotek
  Vuxenenheten
  901 78 Umeå
  +4690-16 33 44
  christer.edeholt@umea.se

  www.minabibliotek.se
  SvaraRadera
 7. Hej Inger!
  Jag är 14 år och har nyss läst din bok "Skuggorna i spegeln" och ska nu göra ett skolarbete om den.
  Men jag har några fråor till dej om boken, och om du har lust att svara på dom får du gärna maila mej så fort som möjligt.
  Jag måste också säga att boken var superbra!
  Tack så hemskt mycket, Med vänlig hälsning, Moa
  Goamoa8@yahoo.se :)

  SvaraRadera
 8. Dear Inger
  Thinking on you. Its Christmas again and it feels very long ago when we last met. I hope every thing is going smoothly with you.
  Lots of love
  María Eugenia

  SvaraRadera
 9. Hejsan Inger!'Jättefin blogg!
  Jag tänkte fråga om du skulle ha lite tid över att kolla på någonting som jag har skrivit?
  Jag har nämligen lagt ut lite delar på "Kapitel 1" från en roman som jag håller på att skriva. Skulle bli superglad om du skulle vilja läsa och kanske kommentera?
  Kram Amanda
  http://www.kapitel1.se/amanda-sandstrom/korpens-sista-onskan3

  SvaraRadera
 10. Skulle vilja ha kontakt med dig för en idé om ett filmmanus. Hur gör jag för att nå dig?

  Lena Renman

  SvaraRadera
 11. Hej jag letar febrilt för att få tag på boken "bröllopet i marsipanien" men hittar ingenstans på nätet man kan få tag i den. Det var min nummer ett favoritbok som barn men tyvärr har min mamma lämnat bort alla barnböcker jag hade till en återvinning utan att fråga mig först vilka jag ville behålla.. och nu när skadan redan är skedd tänkte jag se om de gick att få tag på den här boken någonstans. Vet du vart ? mvh Linnéa Johansson , mail: aftonfe82@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej såg eller läste intervju i vi idag med dig . Det var så länge sedan jag läst eller en reflekterat över dig men jag läste dig typ 1988 första gången ja det va r typ din debut bok . och det är märkligt att jag har samma känsla för dig nu som då ,såg att andra är knäckta över din skönhet men det är nog mer känsla det är lite löjligt men nå jag hade velat mejla min cd till dig eller skicka den fysiskt men jag vet hur det är med integritet och så men om du vill kan skicka mejl till mikael@tmjrecords.se eller messa 0703602618, det koms å starkt näsr jag satt där på biblioteket detta ja jag vill skicka den som en tröst för livet inte blev som jagt tänkt och jag vill få några saker gjorda nå lägger en länk här om du vill lyssna
  http://youtu.be/Wh7gJEF8i78

  SvaraRadera
 13. En bra fråga beträffande denna uppfattning fake IWC är oförenlig med idén att konsumenterna vill ha klockor som fake audemars piguet uttrycksfulla statusartiklar och inte bara som verktyg för att berätta fake panerai tiden. Man kan hävda att en konsument som verkligen värderar en praktisk upplevelse helt enkelt kommer att fake hublot bära ett smartur och att en del av kärnkulturen för att kunna bära en lyxig tid är att kunna uttrycka att fake seiko du inte behöver vara så praktisk. I viss utsträckning är det sant, men marknadsdata har visat att konsumenterna vill ha en annars praktisk fake patek philippe klocka med en stilig hud på den.

  SvaraRadera
 14. i varje människa finns ett spädbarn som längtar efter mamma. Svårare är det inte

  SvaraRadera