söndag 5 december 2010

Kvistarnas hemliga livSorry, folks! Kvistar igen! Kan inte motstå kvistar. Och med rimfrost på... nej det gick inte.

I övrigt så har jag nu TVÅ bokideer (egentligen tre) samtidigt som jag egentligen inte har tid att skriva (det är då ideerna brukar komma). Nå, vad vinner - en halvt om halvt fackbok med existentiella konstigheter (sk "personlig utveckling") för vuxna eller en roman med vampyrtema för "äldre ungdom". Får väl se. Blir kanske varken hackat eller malet...

3 kommentarer:

 1. Psykedeliska kvistar, vem kan motstå. När det gäller bokidéerna så sopar vampyrtemat mattan med fackboken. Visst personlig utveckling är intressant och nyttigt men, I dunno, har svårt för fackböcker såvida de inte handlar om trädgård, perenner och att anlägga en örtagård. Och det måste väl ändå vara roligare att skriva fiction, eller?

  SvaraRadera
 2. Mja, inte alltid intressantare att skriva fiction. Min "fackbok", "Hur jag lärde mig älska mina värsta känslor" var nog det mest spännande (och svåraste) som jag skrivit. Fast om du med "roligt" menar att det kan vara liksom på lek, så... Å andra sidan så dräller det ju av vampyrböcker nu; vem behöver en till? Vi får se.
  Tack för uppskattningen av kvistarna. Det kan bli fler. Du vet inte HUR många foton av kvistar jag tar....

  SvaraRadera
 3. Ett svar, yay (hjälp)!
  Jag har inte svårt att föreställa mig att "...mina värsta känslor" var både spännande och svår att skriva. För den var både spännande och svår att läsa. (Svår rent känslomässigt.)

  Sen, dräller det verkligen av bra nyskrivna vampyrböcker? Det skulle väl vara "Låt den rätte komma in"? Jag tror inte att en till skulle skada, inte mig i alla fall.
  (Och ja, med roligt menar jag bland annat lekfullt men kanske framförallt mindre ångestframkallande än en självutlämnande självhjälps/fackbok.)
  /U

  SvaraRadera